A rákokat apró darabokra vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a majonézzel és a tejföllel.
A rákot frissen vásároljuk, hogy a skagenröra íze minél frissebb és gazdagabb legyen.
Hozzáadjuk a citromlevet, a friss kaprot, sót és friss borsot, majd alaposan összekeverjük.
A citromlé friss ízt ad, de ne használjunk túl sokat, hogy ne nyomja el a többi ízt.
A mini krékereket egy tálra rendezzük, és kanállal egy-egy adagot a rákos keverékből ráhelyezünk.
A krékereknek ropogósnak kell lenniük, hogy jól megtartsák a tölteléket.
A tetejét friss petrezselyemmel díszítjük, és azonnal tálaljuk.
A petrezselyem frissességet ad a tálalásnak, és színt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.