A surimit vágd apró darabokra, és tedd egy tálba.
A surimi egy rákízt imitáló alapanyag, amit a legtöbb szupermarketben megtalálhatsz. Ha valódi rákot használsz, az íz még gazdagabb lesz.
Add hozzá a majonézt és a tartármártást, majd keverd össze.
A tartármártás édesebb ízt ad, de ha fűszeresebbet szeretnél, adj hozzá egy kis mustárt.
Szórd meg a friss kaporral, és facsard bele a citrom levét.
A kapor friss íze kiemeli a halas étel ízét, és a citromlé frissít és felfrissíti az ízeket.
Finoman keverd össze, majd sózd és borsozd ízlés szerint.
Friss borsot használj, hogy még gazdagabb íze legyen a keveréknek.
Tálald hidegen, friss tavaszi hagymával és rózsaszín borssal díszítve.
A rózsaszín bors opcionális, de szép színt és enyhe fűszerességet ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.