A főtt rákot vágd apróra és tedd egy tálba.
A rákot ne aprítsd túl finomra, hogy megmaradjon az étel textúrája.
A majonézt és tejfölt keverd össze egy másik tálban. Add hozzá a wasabit, a citromlevet, a sót és a borsot. Keverd alaposan össze.
A wasabi mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha erősebb ízre vágysz, tehetsz még hozzá.
Az elkészült majonézes keveréket add hozzá a rákhoz, és jól keverd össze.
Ha nem szeretnél túl sok majonézes öntetet, fokozatosan add hozzá, hogy a keverék ne legyen túl híg.
Friss kaporral díszítsd, és tálald friss kenyéren vagy pirítósokon.
A kapor friss, zöld színe és íze kiemeli a rák és a wasabi egyensúlyát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.