A hagymát hámozd meg, és aprítsd fel finomra. Egy serpenyőben melegítsd az olívaolajat, és kezd el a darálthúst pirítani közepes lángon, amíg meg nem barnul.
A hús pirítása során ügyelj arra, hogy ne ragadjon le, időnként keverd meg a húst a serpenyőben.
Amikor a hús már szépen megpirult, add hozzá az apróra vágott hagymát. Pirítsd együtt, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
Ha a hagymát hozzáadod, csökkentsd a hőmérsékletet, hogy ne égjen meg!
Szórd meg a pirospaprikával, a sóval és borssal, majd alaposan keverd el, hogy a fűszerek jól elvegyüljenek.
A pirospaprika a hús ízét gazdagítja, de ügyelj arra, hogy ne használj túl sokat, hogy ne legyen túl erős!
Most add hozzá a ketchupot, mustárt, barbecue szószt és a vizet. Alaposan keverd össze, majd hagyd, hogy az egész keverék 5-10 percig rotyogjon alacsony hőmérsékleten.
A víz segít a szósz hígításában, de ne hagyd, hogy túl folyós legyen. Tartsd figyelemmel a keveréket!
Miután a hús keverék felforrt és sűrűsödött, szedd le a tűzről, és kanalazd a keveréket a zsemlére.
A Sloppy Joe-t minél frissen tálalod, annál ízletesebb! Figyelj, hogy ne rakj túl sok tölteléket, hogy könnyen egyenletesen eloszolhasson.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.