A tojásokat keményre főzd, majd hámozd meg és vágd apró darabokra.
A kemény tojásokat ne főzd túl, mert a sárgája szürkés lesz, és a tojás textúrája változhat.
Az uborkát hámozd meg, majd vágd vékony szeletekre.
Az uborka szeleteket nedves konyhai papírral le is törölheted, hogy a felesleges nedvesség ne áztassa el a kenyeret.
A kenyérszeletek egyik oldalát kenj meg vékonyan májpástétommal, majd helyezd őket egy tálcára vagy tányérra.
A kenyér szeleteket könnyen tálalhatod egyenletesen elkenve a májpástétomot, hogy szép rétegeket kapj.
Helyezd el az uborkaszeleteket és az apróra vágott tojást a májpástétomos kenyérszeletek tetején, majd finoman sózd és borsozd.
Az uborka friss íze jól kiegészíti a májpástétom gazdag ízét, és a tojás textúrája krémesíti az ételt.
A kész szendvicseket helyezd rétegezve egy tálcára, és díszítsd friss kaporral.
A kapor egy friss, enyhén édes ízt ad, amely tökéletesen illik a májpástétomhoz és a tojásos töltelékhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.