A kenyérszeleteket helyezd egy tányérra. Ha rozskenyeret használsz, még ízesebbé teszi a smørrebrødöt.
A kenyér frissen sült legyen, hogy ropogós legyen az alja.
A hagymát hámozd meg és vágd vékony karikákra. Ha szeretnéd, a hagymát egy kevés ecetben is áztathatod, hogy kevésbé legyen erős az íze.
A hagyma áztatása enyhíti az erős ízét, és frissességet ad az ételnek.
A heringet szedd fel a dobozból, és ha szükséges, vágd kisebb darabokra.
A hering friss vagy pácolt változata is használható, mindkettő finom lesz a receptben.
Tedd a heringet a kenyérre, és helyezd rá a felkarikázott hagymát.
A heringet bőségesen rakd a kenyérre, hogy az ízek igazán domináljanak.
A tejfölt keverd össze az ecettel, sóval és borssal, majd öntsd a kenyérre a szószt.
A tejföl és ecet keveréke kellemes krémes ízt ad, és kiegészíti a hering ízét.
Szórd meg friss petrezselyemmel, és tálald azonnal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.