A rozskenyér szeleteket helyezd egy tálcára. Kenj meg mindegyiket egy vékony réteg vajjal, hogy gazdagabb ízt kapjon.
A vajtól a kenyér gazdagabbá és puhábbá válik, különösen, ha frissen kenjük meg.
A sonkát és a sajtot szeleteld vékonyra, hogy könnyen elférjenek a kenyéren, és ne legyenek túl vastagok.
A sajtot és sonkát vékonyra szeletelve könnyebb lesz enni és az ízek is jobban összeérnek.
Helyezd a sonkát és a sajtot a megkent rozskenyérre. Ügyelj arra, hogy egyenletesen oszlasd el.
A sonkát és sajtot ne rakd túl vastagon, hogy a kenyér és a többi íz is megmaradjon.
A friss uborkát szeleteld fel vékonyan, és tedd a sonka és sajt tetejére. A friss uborka frissességet és ropogós textúrát ad.
Az uborka szeletek vékonyra vágva szebbek és finomabbak lesznek, miközben friss ízt adnak.
Szórd meg a Smørrebrødet friss petrezselyemmel, sóval és borssal, majd tálald frissen.
A petrezselyem frissességet ad, és a só és bors tökéletesen kiegészíti az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.