Snickers Ice Cream Bar tálalva

Snickers Ice Cream Bar

A Snickers Ice Cream Bar egy népszerű desszert, amely a jól ismert Snickers csokoládé szeletet ötvözi a jégkrém hűsítő textúrájával. Az étel eredetileg az USA-ból származik, és azóta a világ számos helyén elterjedt. A Snickers Ice Cream Bar tökéletes választás forró nyári napokra, amikor valami édes és frissítő finomságra vágysz. Az étel egyszerűen elkészíthető otthon, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését.

Előkészület 15 perc
Elkészítés N/A
Teljes 4 óra
400 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 6
400 ml Tejszín
200 ml Édesített sűrített tej
4 db Snickers szelet
200 g Csokoládé
1 tk. Vanília kivonat
1 csipet

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    TejTej
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    Készítsd elő az alapanyagokat: vágd apró darabokra a Snickers szeleteket, hogy készen álljanak a keveréshez.

    A Snickers szeleteket tedd egy kicsit a fagyasztóba, hogy könnyebben tudd vágni.

    2

    Egy nagy tálban öntsd bele a tejszínt, majd add hozzá az édesített sűrített tejet és a vanília kivonatot.

    A tejszín legyen nagyon hideg, hogy könnyebben felverődjön.

    3

    Használj egy habverőt, hogy alaposan összekeverd a tejszínt és a sűrített tejet. A keveréknek sima, homogénnek kell lennie.

    Ne verd túl a tejszínt, mert vaj lesz belőle.

    4

    Öntsd a keveréket egy jégkrémformába vagy egy fagyasztóban használható tálba, és egyenletesen oszlasd el.

    Ha jégkrémformát használsz, ne töltsd tele, mert a fagylalt meg fog nőni.

    5

    A fagyasztóban hagyd a keveréket legalább 4 órán keresztül, hogy az jól megdermedjen.

    A hosszabb fagyasztási idő biztosítja, hogy a jégkrém megfelelően megdermedjen.

    6

    Miután a jégkrém megdermedt, vedd ki a fagyasztóból, és szórd meg apróra vágott Snickers darabokkal a tetejét.

    A Snickers darabokat nyomkodd bele a jégkrémbe, hogy ne potyogjanak le.

    7

    A csokoládét olvaszd fel gőz fölött vagy mikróban, és egyenletesen öntsd a jégkrémre.

    A csokoládéba tegyél egy kevés kókuszolajat, hogy könnyebben kenhető legyen.

    8

    Tedd vissza a jégkrémes tálat a fagyasztóba, hogy a csokoládé megszilárduljon, majd tálald a jégkrém bárokat.

    A csokoládé gyorsabban megszilárdul, ha a jégkrém nagyon hideg.