A vanĂlia fagylaltot tedd egy tĂĄlba, Ă©s hagyd pĂĄr percig szobahĆmĂ©rsĂ©kleten ĂĄllni, hogy kissĂ© megpuhuljon.
Ne hagyd tĂșl sokĂĄig puhulni, mert akkor teljesen elolvad Ă©s nem lehet majd formĂĄzni.
Egy krumplinyomĂłba vagy speciĂĄlis spagetti fagylalt kĂ©szĂtĆ eszközbe kanalazd bele a fagylaltot, majd egy tĂĄnyĂ©rra nyomd ki hosszĂș \'spagetti\' alakban.
Ha nincs krumplinyomĂłd, hasznĂĄlhatsz egy nagyobb lyukĂș habzsĂĄkot is.
A tejszĂnt verd fel habbĂĄ, majd halmozd a tĂĄnyĂ©r aljĂĄra, hogy a spagetti fagylalt alapja legyen.
A tejszĂn legyen nagyon hideg, hogy könnyebben felverĆdjön. HasznĂĄlhatsz habfixĂĄlĂłt is, hogy tartĂłsabb legyen a hab.
Csorgasd rå az eperöntetet, amely a \'paradicsomszószt\' fogja utånozni.
Ha nincs kĂ©sz eperönteted, fĆzz össze friss vagy fagyasztott epret egy kevĂ©s cukorral Ă©s citromlĂ©vel.
A fehér csokolådét reszeld le, majd szórd a tetejére, mintha reszelt sajtot hasznålnål.
A csokolĂĄdĂ©t hƱtsd le elĆtte a hƱtĆben, Ăgy könnyebben reszelhetĆ lesz.
DĂszĂtsd cukrozott ostyĂĄval vagy egy friss eperrel, majd azonnal tĂĄlald.
Azonnal tĂĄlald, hogy a fagylalt ne olvadjon el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.