A vanília fagylaltot tedd egy tálba, és hagyd pár percig szobahőmérsékleten állni, hogy kissé megpuhuljon.
Ne hagyd túl sokáig puhulni, mert akkor teljesen elolvad és nem lehet majd formázni.
Egy krumplinyomóba vagy speciális spagetti fagylalt készítő eszközbe kanalazd bele a fagylaltot, majd egy tányérra nyomd ki hosszú \'spagetti\' alakban.
Ha nincs krumplinyomód, használhatsz egy nagyobb lyukú habzsákot is.
A tejszínt verd fel habbá, majd halmozd a tányér aljára, hogy a spagetti fagylalt alapja legyen.
A tejszín legyen nagyon hideg, hogy könnyebben felverődjön. Használhatsz habfixálót is, hogy tartósabb legyen a hab.
Csorgasd rá az eperöntetet, amely a \'paradicsomszószt\' fogja utánozni.
Ha nincs kész eperönteted, főzz össze friss vagy fagyasztott epret egy kevés cukorral és citromlével.
A fehér csokoládét reszeld le, majd szórd a tetejére, mintha reszelt sajtot használnál.
A csokoládét hűtsd le előtte a hűtőben, így könnyebben reszelhető lesz.
Díszítsd cukrozott ostyával vagy egy friss eperrel, majd azonnal tálald.
Azonnal tálald, hogy a fagylalt ne olvadjon el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.