Főzd meg a quinoát kétszeres mennyiségű vízben 15 perc alatt, majd hagyd kihűlni.
A quinoa főzéséhez használhatsz alaplevet is a víz helyett, így még ízletesebb lesz.
A főtt céklát vágd vékony szeletekre, az avokádót szeleteld fel, és készítsd elő a friss spenótot.
A cékla levétől elszíneződhet minden, ezért érdemes a céklát külön tálban előkészíteni.
Egy mély tálban rendezd el a quinoát, céklát, spenótot és avokádót külön szekciókban.
A tálalásnál figyelj arra, hogy a színek kontrasztosak legyenek, így még étvágygerjesztőbb lesz a Buddha-tál.
Készítsd el az öntetet: keverd össze az olívaolajat, citromlevet, sót és borsot egy kis tálban.
Az öntetbe tehetsz egy kis mustárt is, hogy még pikánsabb legyen.
Locsold meg a Buddha-tálat az öntettel, és óvatosan forgasd össze.
Az öntettel ne locsold meg túl a tálat, mert akkor elázik.
Tálaláskor szórd meg pirított dióval és friss petrezselyemmel.
A dió helyett használhatsz más magvakat is, például mandulát vagy kesudiót.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.