A marhahúst jól öblítsd le, majd tedd egy fazékba. Add hozzá a vizet, és forrald fel.
A marhahús íze a csontokból fő ki, így próbáld a csontokat is benne hagyni a főzés során.
Amikor felforrt, vedd le a habot, és főzd alacsony lángon 1 órán keresztül.
A hab eltávolítása segít a leves tisztaságának megőrzésében.
A burgonyát hámozd meg, és vágd közepes darabokra.
A burgonya egyenletes főzéséhez ügyelj arra, hogy a darabok egyforma méretűek legyenek.
Amikor a hús már majdnem megpuhult, add hozzá a burgonyát, és főzd további 15-20 percig.
A burgonya ne főjön túl, különben szétmállik a levesben.
A fokhagymát és a ginger-garlic paste-t pürésítsd, és add a leveshez, majd öntsd hozzá a szójaszószt és a chilipaprikát.
A fokhagyma és a ginger-garlic paste különleges fűszeres ízt ad a levesnek.
Főzd még 10-15 percig, majd ízesítsd sóval és borssal.
A sóval és borssal való ízesítés előtt kóstold meg a levest, hogy ne legyen túl sós.
Tálald a levest forrón, és szórd meg friss zöldhagymával és szezámmaggal.
A zöldhagyma frissességet ad a levesnek, míg a szezámmag egy kis ropogósságot biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.