BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
Keverd össze a bĂșzalisztet, cukrot, Ă©lesztĆt Ă©s sĂłt egy nagy tĂĄlban. Add hozzĂĄ a langyos vizet, Ă©s gyĂșrd sima, rugalmas tĂ©sztĂĄvĂĄ. Tipp: ha tĂșl ragacsos, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s lisztet; ha szĂĄraz, kevĂ©s vizet is adagolhatsz.
Fedd le a tĂ©sztĂĄt, Ă©s keleszd meleg helyen kb. 1 ĂłrĂĄig, mĂg a duplĂĄjĂĄra nĆ. Tipp: a sĂŒtĆ vilĂĄgĂtĂĄsa kellemes hĆmĂ©rsĂ©kletet biztosĂt a kelĂ©shez.
Oszd 8 egyenlĆ rĂ©szre a tĂ©sztĂĄt, formĂĄzz ovĂĄlis lapokat, hajtsd fĂ©lbe, majd sĂŒtĆpapĂrral elvĂĄlasztva helyezd a pĂĄrolĂłba. Pihentesd 15 percet, aztĂĄn pĂĄrold 10â12 percig. Tipp: ne nyisd ki a fedĆt fĆzĂ©s közben!
A csirkemellet vĂĄgd vĂ©kony szeletekre vagy csĂkokra, majd sĂłzd Ă©s forrĂł olajon pirĂtsd meg, mĂg szĂ©p aranybarna nem lesz. Tipp: serpenyĆben közepes lĂĄngon 6â8 perc alatt tökĂ©letesre sĂŒl.
Add hozzĂĄ az Ă©des chiliszĂłszt a megsĂŒlt csirkĂ©hez, forgasd össze, Ă©s fĆzd mĂ©g 1â2 percig, amĂg a szĂłsz bevonja a hĂșst. Tipp: ha intenzĂvebb Ăzt szeretnĂ©l, adj hozzĂĄ pĂĄr csepp lime levet vagy szĂłjaszĂłszt.
Nyisd szĂ©t a bao bucikat, kanalazz bele az Ă©des-chilis csirkĂ©bĆl, Ă©s azonnal tĂĄlald. Tipp: friss korianderrel vagy szezĂĄmmaggal tovĂĄbb fokozhatod az Ă©lmĂ©nyt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.