Öntsd a narancslevet és az almalevet egy nagy lábasba, és kezdd el közepes lángon melegíteni.
Válassz jó minőségű, frissen facsart narancslevet a legjobb ízélményért.
Add hozzá a szegfűszeget, a fahéjrudat és a citromkarikákat, majd hagyd gyöngyözve forrni 10-15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ne forrald túl a levet, mert elveszítheti az ízét. A gyöngyöző forrás a tökéletes.
Távolítsd el a fahéjrudat és a szegfűszeget, majd keverd hozzá a mézet és a mandulatejet. Kevergesd addig, amíg teljesen elkeveredik és enyhén habos nem lesz.
A méz mennyiségét ízlés szerint állítsd be. Ha vegán vagy, használj agavé szirupot a méz helyett.
Öntsd poharakba, és szórd meg a tetejét mandulaszirommal a különleges ízélmény érdekében.
A mandulaszirom helyett használhatsz reszelt narancshéjat is, ha szeretnél egy kis citrusos aromát.
Melegen tálald, hogy a fűszeres és mandulás ízek a legjobban érvényesüljenek.
Ha hosszabb ideig szeretnéd melegen tartani, használj egy lassú főzőt vagy egy melegítő tálat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.