A marhahĂșst szeleteld kb. 2 cm vastag darabokra, egyforma mĂ©retƱekre, hogy egyenletesen sĂŒljön. Tedd fĂ©lre.
A hĂșs szeletelĂ©se elĆtt Ă©rdemes egy kicsit megfagyasztani, hogy könnyebben szeletelhetĆ legyen.
A szĂłjaszĂłszt, a barna cukrot, a szezĂĄmolajat, a zĂșzott fokhagymĂĄt Ă©s a reszelt gyömbĂ©rt keverd össze egy tĂĄlban. Az Ăgy kapott pĂĄcba tedd bele a hĂșs szeleteket, Ă©s hagyd pihenni legalĂĄbb 30 percig.
MinĂ©l tovĂĄbb pihen a pĂĄcban a hĂșs, annĂĄl Ăzesebb lesz. Ha idĆd engedi, hagyd pĂĄcolĂłdni 1-2 ĂłrĂĄt!
A szezĂĄmmagot szĂĄraz serpenyĆben enyhĂ©n pirĂtsd meg, hogy kiadja az ĂzĂ©t. Tedd fĂ©lre, hogy lehƱljön.
Ne hagyd magĂĄra a szezĂĄmmagot a serpenyĆben, mert könnyen megĂ©ghet!
Grillezd a hĂșs szeleteket egy elĆmelegĂtett grillen vagy serpenyĆben 3-4 percig mindkĂ©t oldalon, amĂg szĂ©pen megpirulnak. A hĂșsnak közepesen ĂĄtsĂŒltnek kell lennie.
Figyelj arra, hogy ne sĂŒsd tĂșl a hĂșst! A legjobb, ha a hĂșs belseje rĂłzsaszĂn marad.
MiutĂĄn a hĂșs megsĂŒlt, tĂĄlald egy tĂĄnyĂ©rra. SzĂłrd meg friss zöldhagymĂĄval Ă©s a pirĂtott szezĂĄmmaggal. A koreai csilit is szĂłrhatsz rĂĄ, ha szereted a csĂpĆsebb Ăzeket.
A zöldhagyma Ă©s a szezĂĄmmag friss Ă©s ropogĂłs textĂșrĂĄja remekĂŒl kiegĂ©szĂti a hĂșs ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.