Aprítsd fel a hagymát, fokhagymát, paradicsomot és a chili paprikát.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd, a paradicsomot és a chilit pedig kockázd fel.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, majd dinszteld meg a hagymát és a fokhagymát 3-4 percig közepes lángon.
A hagymát és a fokhagymát ne pirítsd túl, csak dinszteld, amíg üvegesek nem lesznek.
Add hozzá a darált marhahúst, és pirítsd, amíg barnára nem sül és már nem rózsaszín.
A húst alaposan pirítsd meg, hogy ne maradjon rózsaszín. Pirítás közben törd össze, hogy ne álljon össze nagy darabokban.
Add hozzá a paradicsomot és a chili paprikát, majd fűszerezd sóval, borssal, oregánóval, füstölt paprikával és köménnyel. Főzd további 10 percig.
Kóstold meg a húst, és ízlés szerint adj hozzá több fűszert.
Melegítsd fel a tortillákat egy száraz serpenyőben vagy közvetlenül láng fölött, hogy kissé megpiruljanak.
A tortillákat ne égesd meg, csak melegítsd fel, hogy rugalmasak legyenek.
Töltsd meg a tortillákat a fűszeres darált marhahússal, majd szórd meg friss korianderrel.
A tacókba tehetsz még reszelt sajtot, aprított salátát, tejfölt vagy guacamole-t is.
Tálalás előtt facsarj rá friss lime levet, hogy fokozd az ízeket.
A lime leve kiemeli a fűszerek ízét és frissességet kölcsönöz a tacosnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.