Aprítsd fel a hagymát és a chili paprikát.
A chili paprika magjait távolítsd el, ha kevésbé csípős ízt szeretnél.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, majd dinszteld meg a hagymát 3-4 percig közepes lángon.
Ne hagyd, hogy a hagyma megbarnuljon, csak üvegesre dinszteld.
Verd fel a tojásokat egy tálban, sózd, borsozd, majd keverd hozzá a füstölt paprikát és az oregánót.
A fűszereket ízlés szerint variálhatod, használhatsz például chilit is.
Öntsd a felvert tojásokat a serpenyőbe a hagymára, és kevergesd folyamatosan, amíg teljesen átsül, de még krémes marad.
A tojásokat alacsony lángon, folyamatosan kevergetve süsd, így elkerülheted, hogy túlsüljön és rágós legyen.
Melegítsd fel a tortillákat egy száraz serpenyőben vagy közvetlenül láng fölött, hogy kissé megpiruljanak.
A tortillákat ne melegítsd túl, mert törékennyé válnak. Ha láng fölött melegíted, figyelj, hogy ne égjenek meg.
Töltsd meg a tortillákat a tojásos keverékkel, majd szórd meg friss korianderrel és reszelt sajttal (ha használod).
A töltelék mennyiségét ízlés szerint szabályozhatod. Használhatsz cheddar, mozzarella vagy Monterey Jack sajtot is.
Tálalás előtt facsarj rá friss lime levet, hogy fokozd az ízeket.
A lime leve frissességet ad az ételnek, de ízlés szerint elhagyható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.