Főzd meg a kukoricát forró vízben 10-15 percig, amíg megpuhul.
A kukorica roppanós állapotát ne hagyd elveszni, hogy még ízletesebb legyen.
A mandulát apróra vágd fel, vagy törd össze kézzel.
Ha szeretnéd, a mandulát enyhén megpiríthatod egy száraz serpenyőben, hogy intenzívebb ízt kapj.
Készítsd el a tejfölös szószt. Egy tálban keverd össze a tejfölt, lime levét, chili port, sót és frissen őrölt borsot.
A lime frissessége kiemeli az étel ízét, de ne hagyd, hogy túl savanyú legyen.
Miután a kukorica elkészült, vedd ki a vízből és hagyd pihenni egy kicsit. Ezután távolítsd el a kukorica szemeket a csuhéból, és tedd egy tálba.
Használj kanalat a kukorica szemek eltávolításához, ha nincs kukorica darálód.
Tedd a kukoricát a tejfölös szósszal, és keverd össze alaposan.
A szósz minden kukoricamagot beborít, így minden falatban gazdag ízt élvezhetsz.
Szórd meg a kukoricát reszelt feta sajttal és apróra vágott mandulával, hogy extra ízt és textúrát adj hozzá.
A mandula ad egy finom roppanós textúrát, amely jól kiegészíti a tejfölös és feta sajtos ízeket.
Tálald lime szeletekkel, és egy kis extra chili porral is megszórhatod, ha szereted az erősebb ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.