A zöldségeket (brokkolit, sárgarépát, cukkinit és paprikát) vágd fel apró darabokra, hogy egyenletesen sülhessenek.
Próbálj egyforma méretű darabokat vágni, hogy a zöldségek egyszerre süljenek meg.
Egy nagy serpenyőben vagy wokban melegítsd fel a szezámolajat, és add hozzá a felaprított fokhagymát és gyömbért. Pirítsd őket pár percig, amíg illatosak nem lesznek.
A fokhagyma és gyömbér pirítása segít kiemelni az ízeket, de ügyelj rá, hogy ne égjenek meg.
Add hozzá a felvágott zöldségeket, és párold őket közepes lángon 5-7 percig, amíg megpuhulnak, de még roppanósak maradnak.
Ha a zöldségek túl hamar elkezdenek puhulni, csökkentsd a hőt, hogy ne veszítsenek szép színükből.
Öntsd rá a Tamari szójaszószt, és keverd össze, hogy minden zöldség egyenletesen bevonódjon.
A Tamari szójaszósz gluténmentes, és erősebb ízű, mint a hagyományos szójaszósz.
Szórd meg a szezámmaggal, és keverd el. Párold még 1-2 percig, majd tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége és aromája jól kiegészíti a Tamari szójaszósz gazdag ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.