A tojásokat főzd meg keményre, majd hámozd meg és vágd kisebb darabokra.
A tojásokat érdemes 10 percig főzni, hogy teljesen átsüljenek, de ne legyenek túl kemények.
A paradicsomot, uborkát és hagymát vágd fel apróra.
Az uborkát és paradicsomot egyforma méretű darabokra vágva a saláta esztétikusabb lesz.
A feta sajtot is vágd kockákra vagy morzsold össze, majd add hozzá a zöldségekhez.
A feta sajt éles íze tökéletesen illik az uborka és paradicsom frissességéhez.
A kész zöldségeket és a tojásokat tedd egy tálba, locsold meg olívaolajjal és citromlével.
Az olívaolaj és citromlé kombinációja friss ízt ad a salátának.
Sózd, borsozd ízlés szerint, és szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissítő íze és zöld színe jól kiegészíti a saláta gazdag ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.