A tindát hámozd meg, majd egy kanál segítségével vájd ki a belsejét, ügyelve arra, hogy a külső héj épségben maradjon.
A tinda belső része puhább, és könnyebben eltávolítható egy kanállal.
A hagymát és fokhagymát finomra vágd, majd a gyömbért reszeld le.
Ha a fokhagymát frissen reszeled, az illata intenzívebb lesz.
A szójababot főzd meg, amíg puha nem lesz, majd törd össze egy villával vagy egy mozsárral.
A szója tökéletesen helyettesíti a húsos tölteléket, és gazdag fehérjeforrás.
A megfőzött szóját keverd össze a hagymával, fokhagymával, gyömbérrel, korianderrel, chili porral, sóval, tamarind pasztával és egy evőkanál olajjal.
A tamarind paszta savanykás ízt ad, ha nem találsz, használhatsz citromlevet vagy lime-ot.
Töltsd meg a kivájt tindákat a fűszeres szójás keverékkel, ügyelve arra, hogy jól megtöltsd őket.
Ne hagyd túl lazán, hogy a töltelék ne essen ki sütés közben.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, majd a megtöltött tindákat süsd meg közepes lángon, amíg minden oldaluk szépen megpirul.
A tinda bőre ropogós lesz, ha a serpenyő megfelelően fel van hevíve.
Amikor minden oldalát megsütötted, tálald az ételt melegen, friss korianderrel díszítve.
A koriander frissességet ad az ételnek, de citromot is facsarhatsz rá a végén.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.