A halat vĂ©kony szeletekre vĂĄgd. HasznĂĄlhatsz friss tonhalat vagy tilĂĄpiĂĄt, de bĂĄrmilyen fehĂ©r hĂșsĂș hal is megfelel. A szeletek legyenek kb. 2 mm vastagsĂĄgĂșak, hogy könnyen elĂ©rhessĂŒk a hal friss ĂzĂ©t.
A hal szeletelĂ©sĂ©hez nagyon Ă©les kĂ©sre lesz szĂŒksĂ©ged, hogy a szeletek szĂ©pen, egyenletesen essen szĂ©t.
Tedd a hal szeleteket egy tĂĄnyĂ©rra, ĂŒgyelve arra, hogy ne fedjĂ©k egymĂĄst. A halnak szabadon kell fekĂŒdnie, hogy a szĂłsz egyenletesen Ă©rhesse el minden darabot.
Hasznålj hideg tånyért, hogy a hal friss maradjon a tålalåsig.
A yuzu levet Ă©s a lime levĂ©t keverd össze egy kis tĂĄlban. Adj hozzĂĄ egy csipet sĂłt Ă©s a frissen Ćrölt fekete borsot. A chili-t vĂĄgd aprĂłra, Ă©s add hozzĂĄ a szĂłszhoz.
A chili mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint ĂĄllĂthatod be. Ha nem szereted tĂșl csĂpĆsen, egy fĂ©l chili is elĂ©g lehet.
A kĂ©sz szĂłszt öntsd rĂĄ a hal szeletekre, majd locsold meg egy kevĂ©s olĂvaolajjal. A szĂłsz frissĂtĆ Ăze Ă©s az olĂvaolaj selymes textĂșrĂĄja tökĂ©letesen illik a halhoz.
A szĂłszt közvetlenĂŒl tĂĄlalĂĄs elĆtt öntsd rĂĄ, hogy a hal ne veszĂtse el a frissessĂ©gĂ©t.
A friss koriandert aprĂłra vĂĄgva szĂłrd meg a tĂĄlalĂĄs elĆtt a halat. A koriander friss, citrusos Ăze tökĂ©letesen kiemeli a tiradito ĂzĂ©t.
Ha nem szereted a koriandert, hasznålhatsz mås friss fƱszernövényt, mint példåul mentåt vagy petrezselymet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.