A feta sajtot morzsold össze egy tálban. A legjobb, ha krémes textúrájúra dolgozod el.
Ha krémesebbre szeretnéd, használd a fétát szobahőmérsékleten, így könnyebben elolvad és keveredik.
Add hozzá a joghurtot, olívaolajat, citromlevet, sót és borsot. Keverd össze, amíg sima krémet nem kapsz.
A joghurt frissíti a keveréket és segít, hogy könnyebben kenhető legyen a tirókafteri.
Apróra vágd a fokhagymát, a petrezselymet és a mentalevelet, majd add hozzá a keverékhez.
A friss fűszerek adnak egy különleges ízt és aromát a tirókafterinek.
Keverd jól össze az összes hozzávalót, amíg egyenletes, sima krémet nem kapsz.
Ne aggódj, ha a keverék kicsit vastagabb lesz, mivel a gluténmentes változat kicsit sűrűbb lehet.
Szórd meg piros paprikával, és hűtsd le legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A paprikát tálalás előtt szórd rá, hogy frissebb maradjon, és szép színt adjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.