A feta sajtot morzsoljuk össze egy tálban, majd adjuk hozzá a joghurtot és az olívaolajat.
A feta sajt lehetőleg ne legyen túl sós, különben a szósz túl sós lesz. Használj friss, krémes fetát.
Az apróra vágott fokhagymát és petrezselymet is keverd a feta keverékhez, majd adj hozzá egy kevés oregánót és citromlevet.
A fokhagyma mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha nem szereted túl erősen, kevesebb is elég.
Jól keverd össze az összes hozzávalót, amíg egy sima és krémes állagot nem kapsz.
Ha túl sűrűnek találod, adj hozzá még egy kis joghurtot vagy olívaolajat, hogy könnyebben keverhető legyen.
A kész tirokafterit szórjuk meg friss borssal és tálaljuk frissen vágott petrezselyemmel.
A petrezselyem frissessége és illata kiemeli a sajt ízét, így fontos, hogy ne hagyd el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.