A csirke mell filéket vágd vékony csíkokra, majd a togarashi fűszerkeverékkel és egy evőkanál olívaolajjal dörzsöld be.
A fűszerek és olaj elősegítik, hogy a csirke ízletesebbé váljon és jól átsüljön.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és süsd meg a csirke csíkokat közepes hőmérsékleten, amíg aranybarna és átsült lesz, körülbelül 6-8 perc alatt.
A csirke sütése közben figyelj, hogy ne süsd túl, mert akkor kemény lesz. Ha szükséges, több részletben süsd.
A salátát mosd meg, majd tépkedd kisebb darabokra. Az avokádót vágd félbe, távolítsd el a magját, és szeleteld fel.
Az avokádó frissességét megőrizzük, ha közvetlenül a tálalás előtt szeleteljük.
A sárgarépát hámozd meg és vágd vékony szeletekre. Készítsd elő a salátát egy nagy tálban, összekeverve a salátát, avokádót és sárgarépát.
A sárgarépa egy kis édeskés ízt ad a salátának, ami jól kiegészíti a csirke ízét.
A sült csirke csíkokat tedd a salátára. Szórd meg a szezámmaggal és locsold meg szójaszósszal.
A szezámmag pörkölése a saláta tetején extra ropogós textúrát ad neki.
Facsarj lime levét a saláta tetejére, hogy friss és savanykás ízt adjon.
A lime frissítő hatása segít kiemelni a fűszereket és a hús ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.