A tökmagokat egy serpenyĆben pirĂtsd meg közepes lĂĄngon, amĂg enyhĂ©n aranybarnĂĄra nem sĂŒlnek.
Ăgyelj arra, hogy ne Ă©gjenek meg, folyamatosan kevergesd Ćket, hogy egyenletesen piruljanak.
A lencsĂ©t fĆzd meg, amĂg teljesen puha nem lesz. Ehhez tegyĂ©l egy lĂĄbasba annyi vizet, hogy ellepje, Ă©s fĆzd 15-20 percig.
A lencse fĆzĂ©sĂ©hez hozzĂĄadhatsz egy kis sĂłt, hogy ĂzesebbĂ© tedd a levĂ©t.
A fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd, Ă©s a pirĂtott tökmagokhoz add hozzĂĄ a korianderrel Ă©s a kömĂ©nnyel.
A fokhagyma Ăze jobban Ă©rvĂ©nyesĂŒl, ha frissen vĂĄgod fel.
A fĆtt lencsĂ©t keverd össze a pirĂtott tökmaggal, majd öntsd hozzĂĄ a citromlevet, olĂvaolajat, Ă©s ĂzesĂtsd sĂłval Ă©s borssal.
Ha szeretnĂ©d, egy kis extra citromhĂ©jat is reszelhetsz hozzĂĄ, hogy mĂ©g frissebb Ăzt kapj.
Alaposan keverd össze, Ă©s tĂĄlald friss korianderrel dĂszĂtve.
A koriander frissessĂ©get ad az Ă©telnek, Ă©s szĂ©p szĂnt is kölcsönöz a tĂĄlalĂĄsnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.