A tortillákat egy serpenyőben, közepes hőmérsékleten, pirítsd meg mindkét oldalon, amíg enyhén ropogósak lesznek.
A tortillákat ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, hogy ne égjenek meg.
A csirkét szeleteld fel apróra, majd tedd félre.
Ha gyorsítani szeretnél, használj előre sült csirkehúst, hogy kevesebb időt tölts a főzéssel.
A jalapeñót szeleteld fel vékony karikákra. Ha nem szereted a nagyon csípős ételeket, távolítsd el a magokat a jalapeñóból.
A jalapeño csípőssége az étel szintjét nagyban befolyásolja, így fontos az igényeidnek megfelelően adagolni.
Az avokádót vágd félbe, távolítsd el a magját, és szeleteld fel vékony szeletekre.
Az avokádót akkor a legjobb felhasználni, amikor még érett, de nem túl lágy.
A fekete babot alaposan öblítsd le, majd tedd a tálba.
Ha konzerv fekete babot használsz, ügyelj arra, hogy alaposan átöblítsd, hogy eltávolítsd a felesleges sót.
A koriandert aprítsd finomra, és szórd a kész összetevőkre.
A koriander frissebb ízt ad, és a színét is szebbé teszi az ételnek.
A pirított tortillákra egyenletesen helyezd el a csirkehúst, fekete babot, jalapeñót, avokádót, és egy kis friss koriandert. Locsold meg citromlével, majd szórd meg sóval és fekete borssal.
A citromlé friss ízt ad az ételnek, és kiemeli a jalapeño csípősségét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.