A zöld banánokat hámozd meg, majd vágd őket vastagabb szeletekre.
A zöld banánokban kemikália van, ami segít, hogy a szeletek ne főjenek szét a sütés során.
A banánszeleteket tedd sós vízbe, és főzd őket 10-12 percig, amíg megpuhulnak.
A zöld banánok főzése elősegíti, hogy könnyebben formázhatóak legyenek, és megőrizzék alakjukat.
A chorizó kolbászt vágd kis szeletekre, és egy serpenyőben süsd ki, hogy a zsiradék kijöjjön belőle.
A chorizót addig süsd, amíg az alja aranybarnára nem pirul, hogy finom, ropogós réteget kapjon.
A főtt banánokat szedd ki a vízből, majd egy tiszta konyharuhával töröld szárazra. Egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, és süsd a banánszeleteket aranybarnára.
A banánok csak akkor lesznek igazán ropogósak, ha jól lecsöpögtetted őket a főzés után.
A sült banánokat tedd tányérra, és halmozd rá a sült chorizó szeleteket.
A ropogós banánok és a fűszeres chorizó tökéletesen kiegészítik egymást.
Szórd meg a koriander leveleivel és facsard rá lime levét.
A lime frissessége kiemeli a chorizó gazdag ízét, így ne hagyd ki.
Tálald melegen, és élvezd a ropogós, ínycsiklandó tostónt chorizóval!
Ez az étel önállóan is remek, de friss salátával vagy egyéb köretekkel is tálalható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.