A póréhagymát tisztítsd meg, majd apróra vágd.
A póréhagyma édesebb ízt ad a szendvicsnek, ha kisütjük, és a sütés közben karamellizálódik.
A kenyeret pirítsd meg enyhén egy serpenyőben olívaolajjal, hogy ropogós legyen, majd tedd félre.
A kenyeret aranybarnára pirítva biztosítod, hogy minden egyes falat ropogós legyen.
A cheddar és mozzarella sajtot reszeld le, majd keverd össze a póréhagymával, a tejföllel, sóval és borssal.
A kétféle sajt keverése gazdag ízt ad, a cheddar pedig karakteresebbé teszi az ételt.
A megpirított kenyeret tedd egy tepsibe, és egyenletesen oszlasd el rajta a sajtos keveréket.
Az egyenletes elosztás segít abban, hogy minden falat ízes legyen.
Süsd a sajtos kenyeret előmelegített sütőben 180°C-on 10-15 percig, amíg a sajt megolvad és enyhén megpirul.
Ha szeretnéd, egy kis extra cheddar sajtot szórhatsz a tetejére a sütés közben, hogy még krémesebb legyen.
Tálald az elkészült sajtos tostát melegen, egy kis friss petrezselyemmel díszítve, ha szeretnéd.
A petrezselyem friss ízt ad, de ha nem szereted, helyettesítheted más zöldfűszerrel, például bazsalikommal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.