Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, és vajazz ki egy közepes méretű tepsit.
Használj tapadásmentes vagy sütőpapírral bélelt formát, hogy könnyen kijöjjön a piskóta.
A tojásokat és a cukrot egy nagy tálban habosítsd fehéredésig, majd add hozzá a vaníliás cukrot is.
Legalább 6-8 percig keverd, hogy jó levegős legyen a massza.
Szitáld bele a lisztet és a sütőport, majd óvatosan keverd bele, hogy ne törjön össze a hab.
Használj spatulát és körkörös mozdulatokat, hogy a tészta könnyű maradjon.
Öntsd a tésztát az előkészített tepsibe, és süsd 25-30 percig, amíg aranybarna lesz.
Tűpróbával ellenőrizd: ha tisztán jön ki, elkészült.
Keverd össze egy tálban a sűrített tejet, a sűrű tejszínt és a cukrozott sűrített tejet.
Használj kézi habverőt, hogy alaposan összekeveredjenek az ízek.
Ha a piskóta megsült és langyosra hűlt, szurkáld meg egy villával a tetejét sűrűn, majd öntsd rá a tejes keveréket.
Hagyd állni legalább 2-3 órát, de legjobb egy éjszakára hűtőben, hogy teljesen beszívja.
A tetejére öntsd a karamell szószt, hogy extra ízt és gazdagságot adj a desszertnek.
Ha szeretnél extra karamelles ízt, egy kis pörkölt cukrot is hozzáadhatsz a karamellhez.
Tálald a kész tres leches karamellel, és élvezd a gazdag, krémes édességet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.