A mangót hámozd meg, és vágd vékony csíkokra vagy szeletekre.
Érdemes érett mangót választani, hogy édesebb legyen a töltelék.
A rizstésztát egy tál vízbe áztasd be pár másodpercre, hogy rugalmas legyen.
Ne hagyd túl sokáig a vízben, mert könnyen elázhat és könnyen szakadhat.
A rizstésztára helyezd a mangócsíkokat, majd szórj rá nádcukrot és egy kevés kókuszreszeléket.
A nádcukor karamellizálódni fog sütés közben, és édes, ropogós réteget képez a turon tetején.
A rizstésztát tekerd fel szoros hengerré, ügyelve arra, hogy ne szakadjon el.
Fontos, hogy a tekercseket jól zárd le, hogy sütés közben ne nyíljanak ki.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat, majd süsd a turonokat mindkét oldalukon 2-3 percig, amíg aranybarnák és ropogósak lesznek.
A turonok gyorsan sülnek, így figyelj rá, hogy ne égjenek meg. Ha túl forró az olaj, akkor az gyorsan megégheti a tésztát.
Miután a turonok elkészültek, tálald őket melegen, és szórd meg a tetejüket egy kis kókuszreszelékkel.
A kókuszreszelék egy extra ropogós textúrát ad, és még gazdagabbá teszi az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.