Mosd meg az összes zöldséget. Az uborkát és a sárgarépát hámozd meg, majd szeleteld vékony csíkokra.
A zöldségeket vágd egyforma méretűre, hogy egyenletesen oszljanak el a wrapben.
A paprikát távolítsd el a magházától, és vágd vékony csíkokra.
A paprika magházát alaposan távolítsd el, hogy ne legyen keserű a wrap.
Melegítsd meg a tortilla lapokat egy serpenyőben vagy mikrohullámú sütőben, hogy könnyebben hajlíthatóak legyenek.
A tortilla lapokat ne melegítsd túl, mert kiszáradhatnak és eltörhetnek.
Kend meg minden tortilla lapot hummusszal egyenletesen.
A hummust vékonyan kend fel a tortilla lapokra, hogy ne legyen túl vastag a wrap.
Helyezz minden lapra egy-egy salátalevelet, majd oszd el rajtuk az uborkát, a sárgarépát és a paprikát.
A salátaleveleket szárítsd meg, mielőtt a tortilla lapokra teszed, hogy ne áztassák el a hummust.
Locsold meg a zöldségeket egy kevés citromlével és olívaolajjal, majd ízesítsd sóval és borssal.
A citromlével és olívaolajjal ne locsold túl a zöldségeket, hogy ne áztassák el a tortilla lapot.
Tekerd fel a tortillákat szorosan, és vágd félbe, hogy könnyebb legyen tálalni.
A tortillákat szorosan tekerd fel, hogy ne essenek szét. Ha szükséges, fogpiszkálóval is rögzítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.