Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Helyezz egy tortilla lapot sütőpapírral bélelt tepsire.
A sütő előmelegítése biztosítja, hogy a pizza egyenletesen süljön. A sütőpapír megakadályozza, hogy a tortilla leragadjon.
Kend meg a tortilla lapot paradicsomszósszal, és szórd meg oregánóval, bazsalikommal, sóval és borssal.
Ne kenj túl sok szószt a tortillára, mert akkor elázik. Az oregánó és a bazsalikom olaszos ízt ad a pizzának.
Mosd meg a paprikát és a gombát, majd szeleteld vékonyra. Rendezd el a zöldségeket a tortillán.
A zöldségeket vékonyra szeleteld, hogy gyorsan megsüljenek. Használhatsz más zöldségeket is, például kukoricát, olívabogyót vagy hagymát.
Szórd meg a pizzát reszelt vegán sajttal, és locsold meg egy kevés olívaolajjal.
A vegán sajt nem olvad olyan jól, mint a hagyományos sajt, ezért ne spórolj vele. Az olívaolaj segít a sajtnak megolvadni és aranybarnára sülni.
Süsd a pizzát 8-10 percig, amíg a sajt megolvad, és a tortilla szélei aranybarnára sülnek.
Figyeld a pizzát sütés közben, mert a tortilla nagyon gyorsan megéghet.
Tálalás előtt szórd meg friss rukkolával, és azonnal fogyaszd.
A rukkola pikáns ízt ad a pizzának. A pizzát azonnal tálald, mert a tortilla idővel megpuhul.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.