A jégkockákat aprítsd finomra. Ha van jégaprítód, használd, hogy a jég könnyen eloszoljon a desszert tetején.
Ha nincs jégaprítód, csomagold a jégkockákat egy konyharuhába, és egy kalapáccsal törj apró darabokra.
Tedd az aprított jégkockákat egy tálba, és kanalazd rá a főtt vörösbab-pürét, hogy egyenletesen bevonja a jeget.
A püré ne legyen túl híg, hogy jól tapadjon a jéghez.
Öntsd rá a tejet és a sűrített tejet, hogy a desszert krémes és gazdag legyen.
A sűrített tej segít édesíteni, de ha szeretnél kevésbé édeset, használhatsz kevesebbet belőle.
Tálald a desszertet pörkölt szezámmaggal a tetején, hogy extra ízt és textúrát adj hozzá.
A szezámmag gazdag és diós ízt ad, amely kiválóan illik a vörösbab püréhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.