A warabi mochi port és a cukrot keverd össze egy tálban.
A warabi mochi por különleges állagot ad az édességnek, ami az ínycsiklandó textúrát biztosít.
Lassan adj hozzá egy kis vizet a keverékhez, hogy sűrű, pasztás állagot kapj. Ha szükséges, használj kevesebb vizet, hogy ne legyen túl híg.
A warabi mochi megfelelő állaga a sűrű, nyújtható tészta, amit könnyen formálhatsz.
A mochi masszát öntsd egy edénybe, és főzd alacsony hőmérsékleten körülbelül 10 percig, folyamatos keverés mellett.
Ha túl sokáig főzöd, a mochi keményebbé válhat, ezért fontos figyelni az állagát.
A tofupudinghoz a tofut tedd egy tálba, és egy villával pépesítsd. Adj hozzá kókusztejet és vaníliakivonatot, majd keverd össze simára.
A tofu és a kókusztej keveréke krémes textúrát ad a pudingnak, és finom alapot biztosít a warabi mochi számára.
Tálald a tofupudingot egy mély tányérban, és kanalazd rá a friss bogyós gyümölcsöket és a kész warabi mochi-t.
A bogyós gyümölcsök frissessége remekül kiegészíti a desszert édességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.