A rizst öblítsd le, majd tedd fel főzni egy nagy lábasban. Add hozzá a kókusztejet és a sót, és főzd közepes lángon, amíg a rizs megpuhul.
A rizst nem kell teljesen megfőzni, mivel a főzés közben a kókusztej segít az ízek összeérlelésében.
Amíg a rizs fő, készítsd el a sós feltéteket: a fokhagymát aprítsd fel és pirítsd meg egy evőkanál olajban, amíg illatos nem lesz.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert keserű ízt adhat.
A tofut szeleteld fel, majd pirítsd meg a másik evőkanál olajban, amíg aranybarna és ropogós lesz.
A tofu pirítása során ügyelj rá, hogy minden oldalát aranybarnára süsd, hogy finom textúrát kapj.
A tésztát főzd meg, majd szűrd le és tedd félre.
A tészta étkezési részeként adja hozzá a salátához, vagy használhatod a rizs mellett is, hogy gazdagabbá tedd a fogást.
Amikor a rizs elkészült, öntsd a pirított fokhagymás olajat a tetejére, és alaposan keverd össze, hogy a rizs minden szemét átjárja a finom íz.
Ez a lépés biztosítja, hogy a rizs minden falatja gazdag ízekkel telítődjön.
Tálald a rizst egy tálban, és helyezd rá a pirított tofut, a főtt tésztát és a pirított hagymát. Friss korianderrel díszítsd.
A friss koriander extra friss ízt ad, és jól kiegészíti a sós feltéteket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.