A ragacsos rizst alaposan mosd meg, majd áztasd 30 percig. Főzd meg egy rizsfőzőben vagy gőzölőben a kókusztejjel és egy csipet sóval.
A rizs a legjobb, ha előző nap áztatva van, így biztosan ragacsos lesz.
Míg a rizs fő, készítsd el a húsos vagy tofu feltétet, amelyet felkockázol vagy apróra vágsz, és pörkölt vagy sült formában tálalsz.
A tofu is ízletes, ha fűszerezed és megsütöd egy kis szójaszósszal.
A tojásokat főzd meg, hámozd meg, és vágd félbe.
Ha több színt szeretnél, próbálj piros tojásokat használni.
A sült hagymát és szezámmagot egy serpenyőben pirítsd meg, hogy ropogós legyen. A koriandert és papayát apróra vágd.
A sült hagyma és szezámmag szuper ropogós és ízletes kiegészítője az ételnek.
Amikor a rizs megfőtt, tedd egy tányérra, és rendezd el rajta a különféle feltéteket: hús, tojás, sült hagyma, koriander, papaya és földimogyoró.
A feltéteket színesen elrendezve még vonzóbbá válik az étel.
Öntsd rá a hoisin szószt, és szórj a tetejére egy kis extra szezámmagot a gazdag ízélményért.
A hoisin szósz édes-savanyú ízt ad, amely remekül kiegészíti a rizs és a friss hozzávalók ízét.
Tálald az elkészült ételt melegen, és élvezd a gazdag ízeket.
Az étel frissen a legfinomabb, de akár hidegen is finom.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.