A tojásokat verd fel egy tálban, majd add hozzá a tejet és a sót, és jól keverd össze.
A tojásokat mindig alaposan verd fel, hogy a tészta sima és habos legyen.
A lisztet szitáld át egy másik tálba, és fokozatosan add hozzá a tojásos-tejes keverékhez. Keverd simára.
A liszt átszitálása segít elkerülni a csomókat, és finomabb tésztát eredményez.
A fokhagymát zúzd össze, majd keverd bele a tésztába.
A fokhagyma ízét a zúzással jobban kihozhatod, így intenzívebb lesz az íze.
Az olajat egy muffin formában tedd a sütőbe, és melegítsd elő a sütőt 220°C-ra.
A sütő előmelegítése fontos ahhoz, hogy a tészta azonnal emelkedni kezdjen, és ropogós legyen.
Amikor az olaj forró, öntsd a tésztát a formákba, és süsd 20-25 percig, amíg a pudingok szépen megemelkednek és aranybarna színt kapnak.
Ne nyisd ki a sütő ajtaját a sütési idő felénél, mert ez megakadályozhatja, hogy a pudingok megemelkedjenek.
Amikor elkészült, vedd ki a pudingokat, és tálald melegen, fokhagymás vajjal vagy egyéb kedvenc szószoddal.
A fokhagymás vaj igazán különlegessé teszi a Yorkshire puddingot, de egyéb ízesítőkkel is variálhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.