A sütőt előmelegítjük 220°C-ra. A muffin formát kenjük meg olajjal, és helyezzük a sütőbe, hogy felmelegedjen.
Az olaj forróvá tétele segít abban, hogy a Yorkshire pudding szép ropogósra sül.
Egy tálban keverd össze a lisztet, a tojásokat, a tejet, a sót és a borsot, amíg sima tésztát nem kapsz.
Ne hagyd, hogy a tészta csomós legyen – a sima állag a legjobb eredményt adja.
Miután a muffin forma felmelegedett, öntsd bele a tésztát egyenletesen, úgy, hogy minden résbe egyenlő mennyiség kerüljön.
A tészta akkor a legjobb, ha csak a forma feléig ér – így a tészta szépen megemelkedik.
Süsd 20-25 percig, amíg a puddingok aranybarnára sülnek és megemelkednek.
Ne nyisd ki a sütőt sütés közben, mert akkor összeeshetnek a puddingok!
Miután kész, vegyük ki a formából, és tálaljuk mustárral és friss fűszernövényekkel.
A friss fűszernövényekből ízlés szerint választhatsz, hogy még intenzívebb ízeket adj hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.