A yuca-t hámozd meg, és vágd nagyobb darabokra.
A yuca hámozása elég egyszerű, de ügyelj arra, hogy eltávolítsd a fás részeket is.
Tedd a yuca darabokat egy lábasba, és önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Főzd 20-25 percig, amíg megpuhul.
A yuca főzése közben figyeld, hogy ne főzd túl, mert akkor széteshet.
A megfőtt yucát szűrd le, majd vágd fel kisebb darabokra, hogy könnyen tálalható legyen.
A darabokat ne hagyd túl nagyra, hogy könnyen rá tudj harapni.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg benne a yuca darabokat, amíg aranybarnák nem lesznek.
A yuca nagyon jól sül, ha szép egyenletes aranybarnára sütöd.
A fokhagymát apróra vágd, és keverd össze a majonézzel, citromlével, cayenne borssal, sóval és borssal.
A fokhagymás majonéz kiválóan illik a ropogós yucához, és fűszeres ízt ad neki.
Miután a yuca aranybarnára sült, tálald egy tányérra, és locsold meg a majonézes szósszal.
A majonéz ne legyen túl híg, hogy ne folyjon le a tányérról.
Szórd meg friss petrezselyemmel, és tálald az ételt melegen.
A petrezselyem friss ízt ad az ételnek és szép színt is kölcsönöz neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.