A soba tésztát forró vízben főzd meg az utasítás szerint, majd öblítsd le hideg vízzel, hogy megállítsd a főzési folyamatot.
A soba tészta gyorsan fő, így figyelj arra, hogy ne főzd túl, mert akkor elveszíti a szép textúráját.
A daikont hámozd meg, majd reszeld le finomra.
A reszelt daikon friss és enyhén csípős ízt ad az ételnek, ami tökéletes kiegészítője a soba tésztának.
A szójaszószt, mirint és vizet egy tálban keverd össze, hogy egy ínycsiklandó mártogatós szószt kapj.
A mirin hozzáadásával az étel egy édesebb, kiegyensúlyozott ízt kap, ami harmonizál a szójaszósz sós ízével.
A soba tésztát tálald egy nagy tányéron, a reszelt daikonot és a mártogatós szószt tálald külön, hogy mindenki kedve szerint használhassa.
A tálalás így sokkal esztétikusabb és mindenki szabadon szabhatja meg az ízeket.
Friss zöldhagymával díszítsd a tálat, és ha szeretnéd, egy csipet frissen őrölt borssal is megszórhatod.
A zöldhagyma friss, enyhén csípős íze kiegészíti a soba tészta és daikon édes és sós ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.