Tisztítsd meg a zellerszárakat, az uborkát és a zöld almát, majd darabold kisebb darabokra.
Érdemes bio zöldségeket és gyümölcsöket használni, hogy elkerüld a permetezőszereket.
Helyezd az összes hozzávalót egy gyümölcscentrifugába vagy lassú présbe.
Ha nincs gyümölcscentrifugád, egy turmixgéppel is készítheted, de utána szűrd le a levet egy sűrű szövésű szitán vagy gézen keresztül.
Add hozzá a citromlevet és az opcionális reszelt gyömbért az extra íz érdekében.
A citromlé segít megőrizni a juice színét és frissességét, míg a gyömbér pikáns ízt ad.
Préseld ki a levet, amíg teljesen sima és egyenletes állagú nem lesz.
A préselés után azonnal fogyaszd el a levet, hogy a vitaminok és az enzimek ne bomoljanak le.
Öntsd a juice-t egy pohárba, és azonnal tálald.
Díszítheted egy szelet citrommal vagy uborkával, és adhatsz hozzá jégkockákat a hűsítő hatásért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.