A szója szeleteket öblítsd át vízzel, hogy eltávolítsd a felesleges sót. Ezt követően vágd kisebb darabokra.
A szója szeletek jó alternatívát kínálnak a hús helyett, és gazdag fehérjeforrást biztosítanak!
A fokhagymát és a hagymát vágd apróra, majd egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és pirítsd meg őket, amíg illatosak nem lesznek.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert akkor keserűvé válhat!
A paprikát vágd fel csíkokra, és add hozzá a serpenyőhöz. Pirítsd 3-4 percig, hogy a paprika megpuhuljon, de ne veszítse el a frissességét.
Ha szeretnéd, a paprikát sütheted is, hogy édesebb ízt kapjon!
Add hozzá a szójaszószt, a köményt, az oregánót és a vizet a serpenyőhöz, majd alacsony hőmérsékleten főzd 5-7 percig, hogy a szósz összeérjen.
A fűszerek időnkénti kevergetése segít abban, hogy egyenletesen eloszoljanak az ízek!
Tedd hozzá a szója szeleteket a serpenyőbe, és főzd őket a szószban 5-10 percig, hogy jól átjárja őket a fűszeres íz.
A szója szeletek gyorsan átveszik a szósz ízét, de ha tovább főzöd, még gazdagabbá válik az étel!
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, hogy egy friss, citrusos ízt adjon az ételnek.
A koriander frissessége tökéletesen kiegészíti a szója fűszeres ízét!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.