A csirkehúst tedd egy lábasba, öntsd fel vízzel, és kezd el főzni közepes lángon. Amikor a hús elkezd puhulni, vedd le a habot és add hozzá a sót, köményt, és a feldarabolt hagymát.
A csirkehús legjobban lassan főzve puhul meg, így ha van időd, inkább alacsony lángon főzd.
A zöld krumplit és a kukoricát darabold fel, majd add hozzá a leveshez, amikor a csirkehús már félpuhára főtt.
A zöld krumpli fontos szerepet játszik a leves állagában, mivel sűríti a levest.
Adj hozzá finomra aprított fokhagymát, zöldhagymát és koriandert a leveshez, és főzd tovább, amíg minden hozzávaló megpuhul.
A koriander frissességet és egy különleges ízt ad a levesnek, így ne hagyd ki!
A leves akkor kész, amikor a csirkehús teljesen megpuhul, és a krumpli szétmállik. A főzés végén locsold meg lime levével, hogy frissebb ízt kapjon.
Ha a leves túl sűrű, egy kis vízzel hígíthatod.
Tálald a levest tejföllel, friss korianderrel, és lime szeletekkel díszítve.
A tejföl krémessé teszi a levest, és jól ellensúlyozza a fűszeres ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.