Az arepa lisztet, sót és a meleg vizet tedd egy nagy tálba, és alaposan keverd össze.
A víz melegsége segít abban, hogy a tészta könnyebben összeálljon.
Miután a keverék összeállt, hagyd pihenni 5-10 percig, hogy a liszt jól felszívja a vizet.
Ha túl ragacsos a tészta, adj hozzá még egy kevés lisztet. Ha túl száraz, egy kis vizet.
Formálj a tésztából kis korongokat, körülbelül 1 cm vastagságúra, és süsd meg mindkét oldalát egy serpenyőben közepes lángon, amíg aranybarnára pirul.
A tésztát nedves kézzel formáld, hogy elkerüld, hogy hozzáragadjon a kezedhez.
A főtt sertéshúst (chicharrón) készítsd elő, majd törd össze kis darabokra.
A chicharrón a ropogós sertéshús, amely gazdag ízt ad az ételnek. Ha nincs, használhatsz más típusú sült húst.
Töltsd meg az arepákat a chicharrónnal, és locsold meg lime lével, majd szórd meg friss korianderrel.
A lime és a koriander friss ízt ad az ételnek, és tökéletesen illik a ropogós hús ízéhez.
Tálald az Arepa con Chicharrónt frissen, és élvezd a gazdag ízeket.
Ez az étel tökéletes reggelire vagy gyors étkezésre, frissen tálalva a legfinomabb.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.