A csicseribors贸t el艖z艖 nap 谩ztasd be v铆zbe, hogy megpuhuljon. Ha gyors铆tani szeretn茅l, haszn谩lhatsz konzerv csicseribors贸t is.
Az 谩ztat谩s seg铆t a csicseribors贸 megpuhul谩s谩ban 茅s cs枚kkenti a f艖z茅si id艖t.
A hagym谩t 茅s fokhagym谩t apr贸ra v谩gd, a gy枚mb茅rt reszeld le.
A friss gy枚mb茅r 铆zes铆ti az 茅telt, 茅s f疟szeres, enyh茅n pik谩ns 铆zt ad neki.
Egy nagy l谩basban forr贸s铆tsd fel egy ev艖kan谩l olajat, 茅s pir铆tsd meg a hagym谩t 茅s fokhagym谩t 2-3 percig, am铆g 眉vegesedni nem kezd.
脺gyelj arra, hogy a hagyma ne 茅gjen meg, k眉l枚nben keser疟v茅 v谩lik az 茅tel.
Add hozz谩 a gy枚mb茅rt, 茅s pir铆tsd m茅g 1 percig, hogy az 铆zek jobban felszabaduljanak.
A gy枚mb茅r f疟szeres, meleg 铆ze harmoniz谩l az 茅tel t枚bbi hozz谩val贸j谩val.
Tedd bele a csicseribors贸t 茅s a rizst, majd 枚ntsd r谩 a hal alapl茅t. F艖zd k枚zepes l谩ngon 20-25 percig, am铆g a rizs 茅s a csicseribors贸 megpuhul.
Folyamatosan ellen艖rizd, hogy el茅g folyad茅k maradjon az 茅telben, 茅s sz眉ks茅g eset茅n adj hozz谩 m茅g alaplevet.
Ha csirkeh煤st is haszn谩lsz, add hozz谩 a felkock谩zott csirk茅t a f艖z茅s v茅g茅n, hogy 谩ts眉lj枚n.
A csirkeh煤s seg铆t gazdag铆tani az 茅tel 铆z茅t, de ha veg谩n v谩ltozatot k茅sz铆tesz, hagyd el.
F艖z茅s ut谩n sz贸rd meg friss petrezselyemmel, 茅s t谩lald melegen.
A friss petrezselyem egy kis frissess茅get ad az 茅telnek, 茅s sz茅p sz铆nt is k枚lcs枚n枚z.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.