A csirkehúst főzd meg a zöldség alaplében, amíg megpuhul, majd szedd le a csontjairól és vágd kis darabokra.
A csirkehúst előzőleg fűszerezheted is sóval, borssal, hogy gazdagabb ízű legyen.
A rizst főzd meg külön lábasban az alaplében a csirkehús mellett. Add hozzá a rizst, majd főzd 10-15 percig, amíg a rizs megpuhul.
Ha még szaftosabb levest szeretnél, a rizst a levesben is főzheted.
Keverd össze a tojásokat és a citrom levét egy tálban, és fokozatosan adagold hozzá a forró levest, hogy a tojás ne forrjon meg és csomósodjon.
Fontos, hogy a tojásos keveréket fokozatosan adjuk a leveshez, különben összecsomósodhat.
A tojásos keveréket öntsd vissza a levesbe, és folyamatos keverés mellett főzd 5-10 percig, amíg a leves sűrűsödik.
A leves akkor jó, ha krémes, de még mindig könnyű textúrájú.
Tálald a levest citromkarikákkal díszítve, és egy kis olívaolajat locsolhatsz a tetejére.
A citromkarikák frissítő ízt adnak, és a levest színesebbé teszik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.