A zöldségeket (sárgarépa, burgonya, zöldbab) apróra vágjuk, és egy nagy fazékban vízben, sóval főzzük, amíg megpuhulnak.
Ügyelj arra, hogy a zöldségeket egyenlő méretű darabokra vágd, hogy egyenletesen főjenek.
Amikor a zöldségek megfőttek, adjuk hozzá a kókuszreszeléket és a kurkumát. Keverjük össze, majd öntsük hozzá a tejet, és főzzük tovább, amíg az összes íz összeér.
A tej és kókusz keveréke sűrűbb és gazdagabb textúrát ad az ételnek.
Egy külön serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat. Adjuk hozzá a mustármagot, a köményt, és pirítsuk őket néhány másodpercig.
A fűszereket csak addig pirítsuk, amíg a mustármagok pattogni kezdenek, hogy ne égjenek meg.
Add hozzá a zöld chilit, fokhagymát és a paradicsomot, majd főzd őket 5-7 percig, amíg a paradicsomok megpuhulnak és levet engednek.
A paradicsomoknak el kell engedniük a levüket, hogy a fűszeres alap jól beépüljön.
Amikor a paradicsomok megpuhultak, öntsd őket a zöldséges kókuszos keverékhez. Keverd jól össze, és főzd további 5-10 percig.
A paradicsom és a kókusz keveréke gazdag ízt ad az ételnek, amit az alacsony lángon való főzéssel érhetünk el.
Tálalás előtt szórd meg a friss korianderrel, és tálald melegen.
A koriander friss ízt ad a főételnek, és még jobban kiemeli a fűszerek ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.