Főzd meg a quinoát kétszeres mennyiségű vízben 15 perc alatt, majd hagyd hűlni.
A quinoa főzésénél használhatsz alaplevet a víz helyett, így még ízletesebb lesz.
Az avokádót vágd félbe, magozd ki, és szeleteld vékonyra.
A szeleteket locsold meg egy kis lime lével, hogy ne barnuljanak meg.
Helyezd a friss spenótleveleket egy nagy tál aljára, majd rétegezd rá a főtt quinoát.
A spenótleveleket alaposan mosd meg és szárítsd meg, mielőtt a tálba teszed.
Rendezd el az avokádószeleteket a quinoa tetején, majd szórd meg pirított mandulával.
A mandulát sütőben vagy serpenyőben pirítsd meg, hogy ropogósabb legyen és jobban kihozza az ízét.
Locsold meg olívaolajjal és facsard rá a lime levét. Szórj rá sót és borsot ízlés szerint.
Használj extra szűz olívaolajat a legjobb ízhatás érdekében.
Tálalás előtt díszítsd friss korianderlevelekkel és lime szeletekkel.
A lime szeleteket vágd vékonyra, hogy könnyen ki lehessen csavarni a levét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.