A sütőt előmelegítjük 180°C-ra. A vajat és a cukrot krémesre keverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a tojást, és jól összedolgozzuk.
A vajnak szobahőmérsékletűnek kell lennie, hogy könnyen dolgozhassunk vele.
A lisztet, mandulalisztet, kókuszreszeléket és sütőport egy másik tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vajas-cukros keveréket, és összegyúrjuk a tésztát.
A tészta akkor jó, ha könnyen formázható, de nem ragad a kezünkhöz.
A kész tésztát egy kerek sütőformába helyezzük, és az alját villával megszurkáljuk. A formába simítjuk, majd egy evőkanálnyi málna lekvárt kenünk rá.
A lekvárt egyenletesen oszlassuk el, hogy minden falat finom legyen.
A tésztát 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük, amíg a tészta aranybarna nem lesz.
Az édes süteményeknél mindig figyeljünk oda, hogy ne süssük túl!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.