A bammy-ket vízben áztasd kb. 10 percig, hogy megpuhuljanak.
Ha a bammy túl kemény, egy kis extra víz segíthet, hogy könnyen megpuhuljon.
A fokhagymát és hagymát vágd apróra, majd egy serpenyőben forrósíts olajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesek lesznek.
A hagyma ne piruljon meg teljesen, hogy ne keseredjen meg – csak üvegesre, hogy megőrizzük az édes ízét.
Amikor a hagyma kész, tedd hozzá a sajtot és hagyd, hogy a sajt megolvadjon a serpenyőben.
A sajt gyorsan megolvad, így nem kell sokáig várni – ha túl gyorsan olvadna, csökkentsd a hőt.
Miután a sajt felolvadt, tedd a bammy-t a serpenyőbe, és egyenletesen oszlasd el a sajtos keveréket rajta.
A bammy-t óvatosan kell forgatni, hogy ne törjön össze, miközben átmelegszik a sajtos keverékben.
Miután a bammy átmelegedett, tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander friss ízt ad, és remekül kiegészíti a sajtos ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.